Grønlands digitale leverandørplatform til minesektoren er nu åben for registrering

Departementet for Mineralske Råstoffer har etableret en digital platform, der samler grønlandske virksomheder og firmaer, der leverer tjenester og forsyninger til minesektoren i Grønland. Platformen er nu åben for registrering af leverandører. Registrering er gratis og åben for alle virksomheder i Grønland med et CVR-nummer.

Få adgang til den digitale leverandørplatform til minesektoren her.

Departementet for Mineralske Råstoffer etablerede platformen med det formål at hjælpe lokale virksomheder med at få en bredere eksponering og øgede forretningsmuligheder i minesektoren. Det er hensigten at platformen samtidigt skal fungere som en indgang for mineselskaber, der leder efter lokale tjenesteydelser og forsyninger til deres efterforsknings- og mineprojekter i Grønland.

Etableringen af denne platform er på linje med et af departementets strategiske prioriterede områder, ”Bæredygtig udvikling af råstofindustrien”, der er skitseret i Grønlands Mineralstrategi 2020-2024.

Del på facebook
Facebook
Del på google
Google+
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på pinterest
Pinterest
Scroll til toppen