Nittartagaq nutaaq

Kalaallit Nunaanni Aatsitassaqarnermut Pisortaqarfimmut nittartakkap nutaap saqqummiussinnaanera tulluusimaarutigaarput.

Nittartakkap siunertaraa Kalaallit Nunaanni ujaasinernut aatsitassarsiornermillu ingerlatsinermut ilaasunik tamanik ataatsimut takunniffissamik pissarsisitsineq, ilanngullugit qinnuteqaatigisat ingerlatsinermilu suliarisat. Qinnuteqarnissamut immersuiffissat eqqarsaatigalugit, taakkuttaaq online-kkoorluni immersuiffissaapput, qinnuteqartut nassiussiniarneranni pisariunngitsumik atorneqarsinnaasut.

Nittartagaq suliarineqartuarpoq, taamaattumillu suliap tamatuma ingerlanneqarnerani utaqqisinnaanissarsi neriuutigaarput. Nittartakkatsinnittaaq amigaataasunik paasissutissaqassappat, ilissinnit tusagaqarusoqaagut.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Scroll to Top