COVID-19 opdatering

Vi vil gerne gøre offentligheden og vores interessenter opmærksom på, at som følge af Covid 19-udbruddet er Grønlands hovedstad, Nuuk, lukket ned fra 18. marts og mindst tre uger frem (se Epidemikommissionens pressemeddelelse (kun på dansk og grønlandsk) her https://naalakkersuisut.gl/da/Naalakkersuisut/Nyheder/2020/03/190320-Nye-tiltag-mod-spredning-af-COVID_19-i-Nuuk). Der er ligeledes indført en række restriktioner, herunder rejserestriktioner, som berører hele Grønland.

På grund af den aktuelle situation er vores kontorer lukkede, og alle Mineralmyndighedens medarbejdere arbejder hjemmefra. Vi kan alene kontaktes via e-mail, da vi ikke har adgang til vores telefoner. Vi gør vores yderste for at fortsætte vores arbejde som hidtil, men vi beder om jeres tålmodighed i tilfælde af længere svartider.

Vi må også se i øjnene, at den globale Covid 19-situation kan komme til at indvirke på efterforsknings- og minedriftsaktiviteterne i Grønland i den kommende tid. Vi arbejder tæt sammen med vores rettighedshavere og følger situationen nøje, ligesom vi undersøger kompensationsmuligheder.

Ved spørgsmål omkring efterforsknings- og minedriftsaktiviteter, herunder eksportgodkendelser, kan du rette henvendelse til vores officielle e-mailadresse [email protected], eller din sagsbehandler.

Del på facebook
Facebook
Del på google
Google+
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på pinterest
Pinterest
Scroll til toppen