Udskydelse af Råstofmessen 2020

Råstofmessen 2020 udskydes på ubestemt tid på grund af COVID-19-pandemien og udsigten til, at de globale rejserestriktioner fortsætter.

Råstofmessen 2020 var planlagt til at løbe af stablen den 26. – 29. august i Qaqortoq, Sydgrønland. Messen skal vise Sydgrønlands mineralpotentiale i et globalt perspektiv og øge inddragelsen af offentligheden i råstofsektoren i Grønland. Den foreløbige dagsorden for Råstofmessen 2020 inkluderer blandt andet præsentationer af efterforskningsselskaber med aktiviteter i området, forskeres vurdering af Sydgrønlands mineralpotentiale, oplysninger om borgernes muligheder inden for småskalaminedrift og andre borgerinddragende aktiviteter. Messen er tilrettelagt og finansieret af Departementet for Råstoffer og Kommune Kujalleq.

Arrangørerne forventer at afholde messen på et senere tidspunkt med et program, der vil være interessant for både internationale og lokale interessenter, herunder befolkningen i Sydgrønland.

Del på facebook
Facebook
Del på google
Google+
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på pinterest
Pinterest
Scroll til toppen